• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۵۴۶۳
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۶
قزوین » اجتماعی

۱۶ واحد گلخانه‌ای در نودهک آماده بهره برداری است 

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: ۱۶ واحد گلخانه‌ای در نودهک در هفته جهاد کشاورزی به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حریری مقدم در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه قزوین افزود: شهرک گلخانه نوک از محل اعتبارات سفر رییس جمهور وقت در سال نود و پنج استارت زده شد، مطالعات اولیه صورت گرفت و تامین زیرساخت و شرایطی که مورد نیاز برای توسعه شهرک گلخانه‌ای بود انجام شد.

وی اضافه کرد: در سنوات اخیر هم بحث انشعاباتش آن انجام شد و هم اکنون ۱۶ واحد گلخانه آماده بهره برداری است که در هفته جهاد کشاورزی افتتاح می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به حمایت از سرمایه گذاران شهرک گلخانه‌ای نودهک گفت: افرادی که پیشرفت فیزیکی بیشتری داشته باشند در اولویت اخذ تسهیلات قرار می‌گیرند و افرادی هم که از پیشرفت فیزیکی کمتر داشته باشند در واقع در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرند.

حریری مقدم با اشاره به الگوی کشت هم افزود: الگوی کشت در واقع مولفه‌ای است که به بررسی موارد مختلفی از جمله داشتن اطلاعات دقیق از منابع آب‌های سطحی و زیر سطحی، شرایط اقلیمی، رصد و پایش اقلیم، پیش بینی شرایط اقلیم در آینده و توجه به منابع پایه به ویژه خاک نیاز دارد.

وی اضافه کرد: وقتی این ابزار‌ها کنار هم قرار می‌گیرند در واقع می‌شود گفت که الگوی کشت تحقق پیدا کرده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: قطع به یقین الگوی کشت مختص یک دستگاه به نام سازمان جهاد کشاورزی نیست یک اقدام فراملی و فرا سازمانی است.

حریری مقدم افزود: همچنین الگوی کشت نیازمند این هاست که آمایش و سرزمینی استان به ویژه در حوزه کشاورزی، دامپروری، منابع طبیعی و محیط زیست با توجه به شرایط روز بازنگری شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: از مزیت‌های اقتصادی که الگوی کشت این است که باعث افزایش بهره وری می‌شود و تدوین آمار و اطلاعات دقیق باعث کاهش هزینه‌ها خواهد شد.

وی اضافه کرد: چیزی که الان ساری و جاری هست صرفا ترکیب کشت است که آن هم در اراضی تحت شرب شبکه آبیاری دشت قزوین برای آن تدوین شده است.

حریری مقدم افزود: امسال با توجه به شرایط حقابه‌ای که برای استان قزوین تخصیص پیدا کرده است طرح کشت برای بیست و پنج درصد کشت‌های پاییزه در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: اگر همه پارامتر‌ها کنار هم قرار بگیرند و الگوی کشت کامل اجرا شود می‌توانیم پنج درصد در مصرف آب بهره وری داشته باشیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با همین منابع آبی که داریم مصرف می‌کنیم استان قزوین با داشتن یک درصد از زراعی کشور سالانه بیش از چهار میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می‌کند.

حریری مقدم افزود: در یک روند ۱۰ تا ۱۵ سالانه با وفاق جمعی و همکاری کشاورزان و اجرای الگوی کشت امیدواریم روند دشت قزوین بهبود یابد.

وی با بیان اینکه کشاورزی باید به سمت دانش بنیان حرکت کند، گفت: در پردیس کشاورزی ۳۵ واحد فن آور هستند و سه شرکت دانش بنیان بخش کشاورزی فعال است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برای حرکت بسمت دولت هوشمند نیر بخش کشاورزی در این زمینه باید از این فن آوری استفاده کند.

حریری مقدم افزود: کشاورزی دانش محور منجر به ارتقا تولیدکشاورزی از نظر کمی و کیفی خواهد شد.

وی گفت: در شرف عقد تفاهم نامه‌های مختلف با نهاد‌های دانشگاهی، سپاه پاسداران و سایر دستگاه‌های متولی هستیم که بتوانیم از این ظرفیت و حمایت‌های مالی آنها استفاده کنیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: سال سرمایه گذاری برای تولید است برای این زمینه برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدتی در نظر گرفته شده است.

حریری مقدم افزود: با توجه به موقعیت خاص استان قزوین و پتانسیلی که برای حوزه سرمایه گذاری در استان قزوین در نظر گرفته شده است و اولین مولفه‌ای که می‌شود به سرمایه گذار کمک کرد جلب اعتماد اوست.

وی با اشاره به مجوز‌های کشاورزی گفت: با توجه به گستردگی و پراکنش در سطح کشور به جرئت می‌توان گفت که کشاورزی و کشاورز محوری خصوصی‌ترین بخش اقتصادی کشور است و به عنوان صنعت پیشران می‌تواند تاثیرگذار باشد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: منطقه ویژه اقتصادی جزو ابر پروژه‌هایی است که امسال مطالعه‌ها و امکان سنجش آن به اتمام می‌رسد.

 حریری مقدم افزود: در حوزه دام و صنایع تبدیلی رضایت بیشتری داریم سرمایه گذاری بیشتری صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: در حوزه صنایع تبدیلی محصولات زراعی و باغی به ویژه محصولات باغی جا دارد که سرمایه گذاری بیشتری انجام شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی
طرح جهادی آبرسانی به یک هزار و ۴۷۰ روستای خوزستان
تجهیز کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای میانه
طنین جمع خوانی کلام وحی در حسینیه اعظم زنجان
وزش باد و بارش‌های پراکنده در راه لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تخصیص ۲۲۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور در زنجان
دعای هر روز و روز چهارم ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)